fbpx

חמין מקרוני עם אסאדו

מותג הפסטה האיטלקי ברילה מציע מתכון חורפי של חמין ביתי עשיר שימלא את הבית בניחוחות וטעמים עם טוויסט מפתיע: שילוב של מקרוני עם אסאדו
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

צנצנת רוטב בזיליקום כמו של ברילה

1 חבילת ספגטי מס' 9 כמו בוקטיני של ברילה

5 יחידות אסאדו חתוכות עם העצם

7 שיני שום

5 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים לרבעים

1 כפית מלח

200 גרם ערמונים

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כף גדושה פפריקה

מים לכיסוי הפסטה

3  כפות טימין – רק העלים

צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מבשלים את הבוקטיני ומסננים.

במחבת מניחים שמן זית, רבעי בצלים ואת האסאדו.

מטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר והבצלים משחימים.

מניחים את המחבת בצד.

מערבבים בקערה את הבוקטיני עם צנצנת הרוטב, השום, הפפריקה, המלח, הפלפל והטימין.

בתבנית מלבנית משומנת – רצוי מרופדת בנייר אפייה משומן, מניחים מעט מהבוקטיני.

מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית.

מפזרים ערמונים ויוצקים את שמן הבשר מעל.

מכסים בשאר הבוקטיני.

מכסים במים עד לכיסוי.

עוטפים בנייר אפייה שמעליו נייר כסף.

אופים בתנור בחום של 130 מעלות למשך לילה או לכ- 7 שעות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר