חמין מקרוני עם אסאדו

מותג הפסטה האיטלקי ברילה מציע מתכון חורפי של חמין ביתי עשיר שימלא את הבית בניחוחות וטעמים עם טוויסט מפתיע: שילוב של מקרוני עם אסאדו

בתבנית מלבנית משומנת מניחים מעט מהבוקטיני. מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית. צילום אפיק גבאי

מצרכים

צנצנת רוטב בזיליקום כמו של ברילה

1 חבילת ספגטי מס' 9 כמו בוקטיני של ברילה

5 יחידות אסאדו חתוכות עם העצם

7 שיני שום

5 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים לרבעים

1 כפית מלח

200 גרם ערמונים

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כף גדושה פפריקה

מים לכיסוי הפסטה

3  כפות טימין – רק העלים

צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מבשלים את הבוקטיני ומסננים.

במחבת מניחים שמן זית, רבעי בצלים ואת האסאדו.

מטגנים מכל הכיוונים עד שהבשר והבצלים משחימים.

מניחים את המחבת בצד.

מערבבים בקערה את הבוקטיני עם צנצנת הרוטב, השום, הפפריקה, המלח, הפלפל והטימין.

בתבנית מלבנית משומנת – רצוי מרופדת בנייר אפייה משומן, מניחים מעט מהבוקטיני.

מניחים את חתיכות הבשר והבצלים על התבנית.

מפזרים ערמונים ויוצקים את שמן הבשר מעל.

מכסים בשאר הבוקטיני.

מכסים במים עד לכיסוי.

עוטפים בנייר אפייה שמעליו נייר כסף.

אופים בתנור בחום של 130 מעלות למשך לילה או לכ- 7 שעות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה