מצרכים ל- 6 מנות:
2 חצילים בינוניים
1 קופסת טונה סטארקיסט בשמן זית
1 כף שטוחה מיונז 5% שומן
1/2 בצל קטן
5 טיפות רוטב טבסקו
צרור פטרוזיליה
כף שמן זית
1/2 שן שום
מלח ופלפל
פפריקה גרוסה לקישוט
אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון קופסת טונה, מיונז, פטרוזיליה, בצל, שום וטבסקו.
טוחנים עד שמרקם התערובת הופך לממרח.
קולים את החצילים באש גלויה או בתנור.
חוצים את החצילים לאורך בעזרת סכין, פותחים את הדפנות ובוזקים 1/2 כף שמן זית בכל אחד מהחצילים.
ממליחים ומפלפלים.
ממלאים את החצילים בממרח הטונה ומקשטים מעל במעט פפריקה גרוסה.