חריימה לוקוס טריפוליטאי

מניחים את הדגים ומכסים ברוטב. מבשלים עוד כ-15 דקות
מניחים את הדגים ומכסים ברוטב. מבשלים עוד כ-15 דקות

מצרכים

1 ראש שום

2 כוסות מים

3 כפות רסק

1 כף פפריקה מתוקה + חריפה

1 כפית קימל

1 כפית כמון

מלח

6 חתיכות דג לוקוס

אופן ההכנה

בסיר רחב מערבבים את השום, שמן, רסק, והפפריקה המתוקה והחריפה.

לאחר מכן מוסיפים את הרסק ומביאים לרתיחה.

לאחר שהרוטב רותח מנמיכים את האש עד להסמכה של הרוטב.

מוסיפים את הקימל והכמון ומערבבים.

מניחים את הדגים ומכסים ברוטב.

מבשלים עוד כ-15 דקות.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה