fbpx

טארט תרד בטטה וגבינות

הניחו את רצועות הבטטה בתחתית תבנית אפייה כבסיס לטארט. כסו אותן בתערובת העלים והגבינות והכניסו לתנור לאפייה של 35 דקות
המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko מציעים מתכון למנה טעימה, כשרה לפסח ומזינה – הוכחה שגם בפסח אפשר להעשיר את המגוון הקולינרי
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

מצרכים

30 גרם שמן זית

4 בטטות מקולפות פרוסות לרצועות

2 שיני שום קצוצות

½ בצל קצוץ

125 גרם גבינת פטה

½ גביע יוגורט טבעי

2 ביצים טרופות

150 גרם עלים ירוקים טריים (קייל, תרד, רוקט)

פלפל ומלח

אופן ההכנה

חממו מראש תנור ל-180 מעלות.

צקו למחבת את שמן הזית וטגנו את רצועות הבטטה עד ריכוך.

הסירו והניחו את כל הרצועות על מגבת נייר.

באותה המחבת הניחו את הבצלים והשום וטגנו קלות.

הוסיפו את העלים הירוקים למחבת ובשלו עד ריכוך.

לאחר הבישול העבירו את התערובת לקערה.

הוסיפו את הביצים, גבינה, יוגורט, מלח ופלפל וערבבו.

הניחו את רצועות הבטטה בתחתית תבנית אפייה כבסיס לטארט.

כסו אותן בתערובת העלים והגבינות.

הכניסו לתנור לאפייה של 35 דקות.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר