כוסמת ופטריות

חומרים:3 כוסות כוסמת מבושלת2 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים1 גביע יוגורט טבעי עד 3% שומן2 בצלים יבשים גדולים2 כפות שמן קנולה   אופן ההכנה:לחמם במחבת את השמן.לטגן את הבצל והפטריות, להוסיף את גביע היוגורט ולהביא לרתיחה בערבוב מתמיד.לערבב עם הכוסמת.     צילום אביב חופי

חומרים:
3 כוסות כוסמת מבושלת
2 סלסלות פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
1 גביע יוגורט טבעי עד 3% שומן
2 בצלים יבשים גדולים
2 כפות שמן קנולה

 

אופן ההכנה:
לחמם במחבת את השמן.
לטגן את הבצל והפטריות, להוסיף את גביע היוגורט ולהביא לרתיחה בערבוב מתמיד.
לערבב עם הכוסמת.

 

 

צילום אביב חופי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר