חומרים
למלית
2 סוגי ירק קלוי בתנור (לפי העדפה אישית: קישוא, חציל, בטטה, גמבה וכו')
1/2 כוס פירות יבשים קצוצים (לפי העדפה אישית: משמש, שזיף, תאנה, תמר, צימוקים וכו)
80 גרם גבינת קממבר
100 גרם גבינת עזים
90 גרם גבינה צפתית
20 גרם גבינה צהובה
לבצק
200 גרם אטריות קדאיף
30 גרם חמאה

אופן ההכנה
מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.
ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף לציפוי מלא של כל השערות.
מסדרים בתבנית עגולה קוטר 24 ס"מ חצי מכמות אטריות הקדאיף.
מניחים את תערובת הגבינות והירקות על אטריות הקדאיף.
על תערובת הגבינות מניחים את מחצית הכמות שנותרה מאטריות הקדאיף.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
אופים את הכנאפה 10-14 דקות עד השחמה.