כרובית ברוטב קשיו

שרונה רומנו לזר – מנכ"לית חברת אורגניקזון המשווקת בין היתר גם נייר אפייה אקולוגי מציעה מתכון טבעוני, טעים, קל להכנה ומקשט את שולחן חג ביכורי הירקות והפירות

מצרכים

1 כרובית חלוטה 30 דקות במים רותחים

פירורי לחם מוזהבים לא מתובלים

מלח גס

שמן זית

 לרוטב

150 גרם קשיו

1 כפית מלח

1 כוס חלב אורז ללא סוכר

1 שן שום

2-3 כפות חרדל דיז'ון גרגירים באיכות מעולה

2 כפות שמן זית

צילום שרונה לזר

אופן ההכנה

את כל המצרכים להכניס לנינג'ה-בלנדר עד שנוצר רוטב סמיך אבל לא מדי .

לפזר מלח גס ומעט שמן זית על נייר אפייה כמו האקולוגי.

להניח את הכרובית החלוטה.

למרוח את רוטב הקשיו על כל הכרובית.

לפזר פירורי לחם מעל.

להכניס לתנור ל- 40 דקות בחום של 180 מעלות כשהכרובית מכוסה בנייר אלומיניום ממוחזר.

להסיר את הכיסוי.

להשאיר בתנור לעוד 15 דקות על 200-220 מעלות כדי שיהפוך לקריספי.

להוציא מהתנור.

טיפים

אפשר להכין כמות כפולה של רוטב כדי להגיש כמתבל לצד הכרובית.

למי שלא חובב חרדל, ניתן להחליף בנדיבות בכל תבלין אהוב – קארי,  אורגנו, טימין, כמון.

צילום שרונה לזר

נייר האפייה של Green Flash (גרין פלאש) נקי מכימיקלים, בריא וידידותי לסביבה. עשוי מנייר איכותי שלא הולבן בכלור – בניגוד לניירות האפייה הלבנים, טבעי ואקולוגי, בעל ציפוי סיליקון טבעי ונטול רעלים, ללא כרומיום (מתכת כבדה). טוב לצמצום צריכת שמן באפייה. מתאים למיקרוגל, טוסטר ולתנור בחום של עד 230 מעלות, מתאים לכיסוי מגשי התנור ותבניות אפייה. נטול גלוטן. כשר פרווה באישור בד״צ. במהלך חודש מאי 2021 –  20% הנחה על נייר האפייה הטבעי של Green Flash.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר