מרכיבים לארבעה סועדים
חצי פלפל ירוק, חתוך לרצועות
2 שיני שום, חתוך לפרוסות
1 כף, שמן זית
1עגבנייה חתוכה לקוביות
כוס וחצי אורז לבן מבושל
1 כוס קוביות חציל, מטוגנות
2 כפות גרגירי חומוס מבושלים
פלפל שחור גרוס
מלח
רבע צרור כוסברה, חתוך גס
אופן הכנה
במחבת גדול ורחב מחממים את השמן.
מוסיפים את הפלפל הירוק והשום עד לריכוך.
מוסיפים את קוביות העגבנייה עד שיתרככו ולאחר מכן מוסיפים את האורז המבושל ומערבבים.
מוסיפים את החציל, החומוס, ומתבלים בפלפל שחור ומלח.
מערבבים היטב עד שהאורז חם.
מוסיפים את הכוסברה מערבבים ומגישים חם.