fbpx

ניוקי תפוח אדמה בקרם פרמג'אנו רג'יאנו ועלי תרד

יוצקים לצלחות הגשה. מפזרים מעל עוד פרמזן מגורר ומגישים לצד כוס יין לבן יבש וצונן
לקראת ט"ו באב יום האהבה מציעה חברת ישרקו מקבוצת טיב טעם מתכון זוגי איטלקי קל להכנה – ניוקי תפוח אדמה בקרם פרמג'אנו רג'יאנו ועלי תרד
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל-2 מנות

250 גרם ניוקי תפוח אדמה כמו של גרופלו

3 כפות פרמג'נו ר'גאנו מגורר דק

1 כוס שמנת לבישול

30 גרם חמאה

1 שן שום פרוסה דק ככל הניתן

3 כפות עלי תרד מופשרים

מלח

אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר רחב וממליחים היטב.

מחממים מחבת ברזל רחבה וממיסים את החמאה.

מוסיפים את פרוסות השום, תוך ערבוב, על להבה בינונית-נמוכה.

כעבור כחצי דקה (זהירות לא להשחים את השום) מוסיפים את השמנת.

מגבירים ללהבה בינונית-גבוהה ומביאים לבעבוע עדין.

מוסיפים את התרד ומערבבים היטב, מבשלים כחצי דקה.

כשהרוטב מסמיך מעט מוסיפים את הפרמזן המגורר ומערבבים היטב.

מסירים מהכיריים.

מוסיפים את הניוקי לסיר המים ומבשלים עד שצפים (כשתי דקות).

בינתיים מחממים שוב את הרוטב.

שולים את הניוקי מהמים ומעבירים למחבת עם הרוטב.

מקפיצים הכול יחד.

ממליחים לפי הצורך.

הגשה

יוצקים לצלחות הגשה.

מפזרים מעל עוד פרמזן מגורר.

מגישים לצד כוס יין לבן יבש וצונן.

את מוצרי טיב טעם ניתן לרכוש גם באמצעות אתר המכירות. משלוח גם בשבת  

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר