fbpx

סטקוני סינטה

חומרים ל-6 סועדיםחצי כוס שמן זית 1 ק"ג בשר סינטה עגל מיושן2 ענפי רוזמרין מעט מלח גס מעט פלפל גרוס אופן ההכנהאת הסינטה פורסים לפרוסות של 100 גרם, כאשר בינתיים שמים במחסת כבדה או טפלון מעט שמן זית כאשר השמן חם מאוד שמים את הסטקונים על המחבת ממש שניה אחת מכל צד. מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס וכמה עלי רוזמרין ומגישים מיד. אסור לתת לסינטה לחכות יותר מדי זמן על המחבת או על הצלחת כי היא הופכת ללא לעיסה.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל-6 סועדים
חצי כוס שמן זית
1 ק"ג בשר סינטה עגל מיושן
2 ענפי רוזמרין
מעט מלח גס
מעט פלפל גרוס

אופן ההכנה
את הסינטה פורסים לפרוסות של 100 גרם, כאשר בינתיים שמים במחסת כבדה או טפלון מעט שמן זית כאשר השמן חם מאוד שמים את הסטקונים על המחבת ממש שניה אחת מכל צד.

מפזרים מעט מלח גס ופלפל גרוס וכמה עלי רוזמרין ומגישים מיד.

אסור לתת לסינטה לחכות יותר מדי זמן על המחבת או על הצלחת כי היא הופכת ללא לעיסה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר