סטריפ אנטריקוט ברוטב ברביקיו

מתכון של השף אלון כהן – שף פרטי לאירועי בוטיק

מומלץ לזגג את הסטריפים בעזרת מברשת תוך כדי הצלייה בגריל
מומלץ לזגג את הסטריפים בעזרת מברשת תוך כדי הצלייה בגריל

מצרכים

בשר אנטריקוט (מס' 1) במשקל 300 גרם וחתוך לרצועות

מצרכים לרוטב

חצי כוס קטשופ

רבע כוס חומץ

רבע כוס שמן זית

רבע כוס סוכר חום

2 כפות פפריקה מעושנת

1 כף כמון

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור

חופן פלפל אנגלי

אופן הכנת הרוטב

שמים את כל החומרים בקערה.

מערבבים היטב בעזרת מטרפה.

אופן הכנת הבשר

לטבול את נתחי הבשר ברוטב ולהעלות לגריל.

מומלץ לזגג בעזרת מברשת גם תוך כדי הצלייה בגריל.

 

האתר של שף אלון כהן

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה