fbpx

סלט בוקצ'וי, פלפלים קלויים ופרושוטו בקר

חומרים (2 מנות):6 ראשים של בוקצ'וי שטוף4 פלפלים קלופים וחתוכים לרבעים1 בצל סגול חתוך לרצועות ירח70 גרם פרושוטו בקרויניגרט דבש:50 גרם דבש52 גרם חומץ לבן24 גרם מיץ לימון סחוטרבע כפית חרדל1 שן שום60 גרם שמן חמניות50 גרם שמן זיתאופן הכנת הסלט:טוחנים בבלנדר ידני את כל המרכיבים, למעט השמן, עד לקבלת מרקם חלק.מזליפים את השמן לאט, תוך כדי הטחינה והערבוב.מערבבים בקערה את הבוקצ'וי, פלפלים קלויים ובצל.מזליפים את הויניגרט ומערבבים.מניחים את התערובת בכלי הגשה ומפזרים מעל את הפרושוטו בקר.מסעדת סיימון הכשרה למהדרין בפתח תקווהרח' שחם 36, טל. 03-7448888, א'-ה' 12:00-24:00, מוצ"ש שעה אחרי יציאת שבת עד חצות
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים (2 מנות):
6 ראשים של בוקצ'וי שטוף
4 פלפלים קלופים וחתוכים לרבעים
1 בצל סגול חתוך לרצועות ירח
70 גרם פרושוטו בקר

ויניגרט דבש:
50 גרם דבש
52 גרם חומץ לבן
24 גרם מיץ לימון סחוט
רבע כפית חרדל
1 שן שום
60 גרם שמן חמניות
50 גרם שמן זית

אופן הכנת הסלט:
טוחנים בבלנדר ידני את כל המרכיבים, למעט השמן, עד לקבלת מרקם חלק.
מזליפים את השמן לאט, תוך כדי הטחינה והערבוב.
מערבבים בקערה את הבוקצ'וי, פלפלים קלויים ובצל.
מזליפים את הויניגרט ומערבבים.
מניחים את התערובת בכלי הגשה ומפזרים מעל את הפרושוטו בקר.

מסעדת סיימון הכשרה למהדרין בפתח תקווה
רח' שחם 36, טל. 03-7448888, א'-ה' 12:00-24:00, מוצ"ש שעה אחרי יציאת שבת עד חצות

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר