חומרים (2 מנות):
6 ראשים של בוקצ'וי שטוף
4 פלפלים קלופים וחתוכים לרבעים
1 בצל סגול חתוך לרצועות ירח
70 גרם פרושוטו בקר
ויניגרט דבש:
50 גרם דבש
52 גרם חומץ לבן
24 גרם מיץ לימון סחוט
רבע כפית חרדל
1 שן שום
60 גרם שמן חמניות
50 גרם שמן זית
אופן הכנת הסלט:
טוחנים בבלנדר ידני את כל המרכיבים, למעט השמן, עד לקבלת מרקם חלק.
מזליפים את השמן לאט, תוך כדי הטחינה והערבוב.
מערבבים בקערה את הבוקצ'וי, פלפלים קלויים ובצל.
מזליפים את הויניגרט ומערבבים.
מניחים את התערובת בכלי הגשה ומפזרים מעל את הפרושוטו בקר.
מסעדת סיימון הכשרה למהדרין בפתח תקווה
רח' שחם 36, טל. 03-7448888, א'-ה' 12:00-24:00, מוצ"ש שעה אחרי יציאת שבת עד חצות