חומרים למנה אישית
4 פרוסות גבינת פרומעז בעובי 1 סמ'
אגס מחולק ל 4 פלחים
4 פילחי תפוז
חופן עלי חסה ירוקה מסולסלת בתוספת עלי ארוגולה
רוטב דבש וחומץ שרי
רוטב לסלט
1 כף דבש + 4 כפות חומץ שרי + 1/2 כוס שמן זית+ 1/2 כפית מלח.
מערבבים עד שהדבש נמס.
מצפים את גבינת העזים בקמח, ביצה טרופה, ושוב קמח, מניחים על רשת ונותנים לציפוי להתיבש.
קולים את פלחי האגס בגריל או במחבט מחורצת עד שהוא רך.
מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את גבינת העזים עד לקבלת גוון זהוב.
מרכיבים את הסלט
עלים ירוקים + פילחי תפוז + 3 כפות רוטב דבש ,מערבבים ביחד ומסדרים בצלחת.
מסדרים מסביב את פלחי האגס ו גבינת העזים החמה.