סלט גבינה עיזים

חומרים למנה אישית4 פרוסות גבינת פרומעז בעובי 1 סמ'אגס מחולק ל 4 פלחים4 פילחי תפוזחופן עלי חסה ירוקה מסולסלת בתוספת עלי ארוגולהרוטב דבש וחומץ שרירוטב לסלט1 כף דבש + 4 כפות חומץ שרי + 1/2 כוס שמן זית+ 1/2 כפית מלח.מערבבים עד שהדבש נמס.מצפים את גבינת העזים בקמח, ביצה טרופה, ושוב קמח, מניחים על רשת ונותנים לציפוי להתיבש.קולים את פלחי האגס בגריל או במחבט מחורצת עד שהוא רך.מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את גבינת העזים עד לקבלת גוון זהוב.מרכיבים את הסלטעלים ירוקים + פילחי תפוז + 3 כפות רוטב דבש ,מערבבים ביחד ומסדרים בצלחת.מסדרים מסביב את פלחי האגס ו גבינת העזים החמה.

חומרים למנה אישית
4 פרוסות גבינת פרומעז בעובי 1 סמ'
אגס מחולק ל 4 פלחים
4 פילחי תפוז
חופן עלי חסה ירוקה מסולסלת בתוספת עלי ארוגולה
רוטב דבש וחומץ שרי

רוטב לסלט
1 כף דבש + 4 כפות חומץ שרי + 1/2 כוס שמן זית+ 1/2 כפית מלח.

מערבבים עד שהדבש נמס.

מצפים את גבינת העזים בקמח, ביצה טרופה, ושוב קמח, מניחים על רשת ונותנים לציפוי להתיבש.

קולים את פלחי האגס בגריל או במחבט מחורצת עד שהוא רך.

מחממים שמן לטיגון עמוק, מטגנים את גבינת העזים עד לקבלת גוון זהוב.

מרכיבים את הסלט
עלים ירוקים + פילחי תפוז + 3 כפות רוטב דבש ,מערבבים ביחד ומסדרים בצלחת.

מסדרים מסביב את פלחי האגס ו גבינת העזים החמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר