מצרכים
3 כוסות של עגבניות שרי חצוית בשני צבעים
גמבה ירוקה חתוכה לקוביות בינוניות
גמבה אדומה חתוכה לקוביות בינוניות
3 כפות שמן זית ו- 3 כפות שמן זית לרוטב
1 כף צ'ילי חריף כמו של מאסטר שף
מיץ מחצי לימון
כפית שום גבישי
תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, כפית כמון
2 קופסאות גרגירי חומוס כמו מאסטר שף
כוס פטרוזיליה קצוצה
2 גבעולי סלרי כולל העלים קצוצים
100 גרם צנוברים קלויים
4 כפות שבבי בצל
אופן ההכנה
בקערה מערבבים חצאי עגבניות שרי עם גמבות בצבעים, 3 כפות שמן זית וחצי כפית מלח.
מניחים על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים כ- 20 דקות בחום של 200 מעלות.
מערבבים בקערה 3 כפות שמן זית, כפית שום גבישי, כף צ'ילי חריף, כפית כמון, חצי כפית מלח, מיץ מחצי לימון ושבבי בצל.
מוסיפים 2 קופסאות גרגירי חומוס ללא הנוזלים.
מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, סלרי וצנוברים.
מוסיפים את העגבניות והפלפלים צלויים, ומערבבים.
מגישים חם או קר.