חומרים ל- 6 סועדים:
· 4 סלקים אדומים בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים
· 4 קולורבי בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים
· 4 ארטישוק ירושלמי קלופים וחתוכים לשלישים
· 3 גזרים קלופים וחתוכים באלכסון ל- 3 חלקים
· 3 ראשי אנדיב חצויים לשניים
· 100 גרם לוביה טרייה
· 6 בצלים קטנים קלופים וחצויים לשניים
· 6 ענפי טימין
· 1 כוס שמן זית
· 100 גרם חמאה
· 80 גרם פרמג'אנו רג'אנו
· מלח גס
· פלפל לבן
אופן ההכנה:
· מבשלים כל סוג ירק, מלבד האנדיב והלוביה, למשך 5 דקות בסיר נפרד עם מים, מעט מלח ומעט חמאה, מסננים.
· מסדרים את הירקות (מלבד הלוביה) בתבנית, ומוסיפים מעט שמן זית, מלח גס, טימין ופלפל לבן גרוס, ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות.
· חולטים את הלוביה כמה שניות במים רותחים עם מלח.
· מסדרים על הצלחות את כל סוגי הירקות, מוסיפים את הלוביה, יוצקים מעט שמן זית ומלח ים. מגרדים מעל כל צלחת פרמג'אנו רג'אנו, ומגישים.