fbpx

סלט חם של ירקות שורש צלויים עם פרמג'אנו רג'אנו

חומרים ל- 6 סועדים:· 4 סלקים אדומים בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים · 4 קולורבי בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים· 4 ארטישוק ירושלמי קלופים וחתוכים לשלישים· 3 גזרים קלופים וחתוכים באלכסון ל- 3 חלקים· 3 ראשי אנדיב חצויים לשניים· 100 גרם לוביה טרייה· 6 בצלים קטנים קלופים וחצויים לשניים· 6 ענפי טימין· 1 כוס שמן זית· 100 גרם חמאה· 80 גרם פרמג'אנו רג'אנו· מלח גס· פלפל לבן אופן ההכנה:· מבשלים כל סוג ירק, מלבד האנדיב והלוביה, למשך 5 דקות בסיר נפרד עם מים, מעט מלח ומעט חמאה, מסננים. · מסדרים את הירקות (מלבד הלוביה) בתבנית, ומוסיפים מעט שמן זית, מלח גס, טימין ופלפל לבן גרוס, ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות. · חולטים את הלוביה כמה שניות במים רותחים עם מלח. · מסדרים על הצלחות את כל סוגי הירקות, מוסיפים את הלוביה, יוצקים מעט שמן זית ומלח ים. מגרדים מעל כל צלחת פרמג'אנו רג'אנו, ומגישים.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים ל- 6 סועדים:
· 4 סלקים אדומים בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים
· 4 קולורבי בינוניים קלופים וחתוכים לרבעים
· 4 ארטישוק ירושלמי קלופים וחתוכים לשלישים
· 3 גזרים קלופים וחתוכים באלכסון ל- 3 חלקים
· 3 ראשי אנדיב חצויים לשניים
· 100 גרם לוביה טרייה
· 6 בצלים קטנים קלופים וחצויים לשניים
· 6 ענפי טימין
· 1 כוס שמן זית
· 100 גרם חמאה
· 80 גרם פרמג'אנו רג'אנו
· מלח גס
· פלפל לבן

אופן ההכנה:
· מבשלים כל סוג ירק, מלבד האנדיב והלוביה, למשך 5 דקות בסיר נפרד עם מים, מעט מלח ומעט חמאה, מסננים.
· מסדרים את הירקות (מלבד הלוביה) בתבנית, ומוסיפים מעט שמן זית, מלח גס, טימין ופלפל לבן גרוס, ואופים 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 250 מעלות.
· חולטים את הלוביה כמה שניות במים רותחים עם מלח.
· מסדרים על הצלחות את כל סוגי הירקות, מוסיפים את הלוביה, יוצקים מעט שמן זית ומלח ים. מגרדים מעל כל צלחת פרמג'אנו רג'אנו, ומגישים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר