fbpx

סלט טאליאטלה עם צלפים ועגבניות מיובשות ועלי רוקט

חומריםחצי קג טאליאטלה – ברילהפטה כבשים – גד1 צנצנת עגבניות מיובשות – אוליביה1/2 צנצנת צלפים קטנים1 חב רוקטפטה כבש 1 קוביה חתוכה לקוביות קטנותמלח ים אטלנטיפלפל שחור גרוס עדיןהכנהמבשלים את הפסטה במים רותחים כ 7 דקות, מעבירים לווק ומקפיצים עם שמן העגבניות המיובשות, מוסיפים את הצלפים ומתבלים מוסיפים את העגבניות המיובשות ומסירים מהאש, מוסיפים את הרוקט והפטה כבשים ומערבבים היטב ומגישים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים
חצי קג טאליאטלה – ברילה
פטה כבשים – גד
1 צנצנת עגבניות מיובשות – אוליביה
1/2 צנצנת צלפים קטנים
1 חב רוקט
פטה כבש 1 קוביה חתוכה לקוביות קטנות
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס עדין

הכנה
מבשלים את הפסטה במים רותחים כ 7 דקות, מעבירים לווק ומקפיצים עם שמן העגבניות המיובשות, מוסיפים את הצלפים ומתבלים מוסיפים את העגבניות המיובשות ומסירים מהאש, מוסיפים את הרוקט והפטה כבשים ומערבבים היטב ומגישים

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר