סלט טאליאטלה עם צלפים ועגבניות מיובשות ועלי רוקט

חומריםחצי קג טאליאטלה – ברילהפטה כבשים – גד1 צנצנת עגבניות מיובשות – אוליביה1/2 צנצנת צלפים קטנים1 חב רוקטפטה כבש 1 קוביה חתוכה לקוביות קטנותמלח ים אטלנטיפלפל שחור גרוס עדיןהכנהמבשלים את הפסטה במים רותחים כ 7 דקות, מעבירים לווק ומקפיצים עם שמן העגבניות המיובשות, מוסיפים את הצלפים ומתבלים מוסיפים את העגבניות המיובשות ומסירים מהאש, מוסיפים את הרוקט והפטה כבשים ומערבבים היטב ומגישים

חומרים
חצי קג טאליאטלה – ברילה
פטה כבשים – גד
1 צנצנת עגבניות מיובשות – אוליביה
1/2 צנצנת צלפים קטנים
1 חב רוקט
פטה כבש 1 קוביה חתוכה לקוביות קטנות
מלח ים אטלנטי
פלפל שחור גרוס עדין

הכנה
מבשלים את הפסטה במים רותחים כ 7 דקות, מעבירים לווק ומקפיצים עם שמן העגבניות המיובשות, מוסיפים את הצלפים ומתבלים מוסיפים את העגבניות המיובשות ומסירים מהאש, מוסיפים את הרוקט והפטה כבשים ומערבבים היטב ומגישים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר