סלט טאקו

סלט פיקנטי בהשראת המטבח המקסיקני בשילוב המטבח האמריקאי מטקסס, בתוספת מושלמת של טאקו פריך

סלט פיקנטי – לא כשר – בהשראת המטבח המקסיקני בשילוב המטבח האמריקאי מטקסס, בתוספת מושלמת של טאקו פריך.

מרכיבים:
400 גרם בשר קצוץ (בקר, עוף או הודו לפי העדפתך)
1 כפית קמח
1 כפית חמאה
1 בצל קטן חתוך
1 בצלצל פרוס
4 עגבניות בשלות קצוצות
1 ראש חסה
1 גזר קצוץ 
גבינת צ'דר
טאקו צ'יפס.

לרוטב:
קומץ נדיב של אבקת צ'ילי
175-225 מ"ל שמנת חמוצה
3 כפיות של חומץ בן יין
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
טובלים את הבשר בקמח, מערבבים באופן חופשי.
לטגן בחמאה את הבשר.
מוסיפים בצל פרוס ובצלצלים ומטגנים לזמן קצר עד להשחמה.
מסירים את המחבת מהאש ומוציאים את הבשר.
מערבבים את החומרים של הרוטב, מתבלים, טועמים ומכניסים לתוך קערה.
מוסיפים את קוביות העגבניות ומערבבים אותן עם החסה.
מחלקים לקערות אישיות.
מניחים את הבשר מעל החסה, מקשטים בעזרת רצועות גזר חתוכות ורצועות גבינה.

הגשה:
מגישים עם טאקו צ'יפס והרוטב.

מתוך הספר (באנגלית) “500 סלטים”
להשיג רק ב- Blue Bandana – ה` באייר 52, ת"א. קדושי השואה 56, הרצליה פיתוח. קניון רמת אביב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר