סלט טופו וגבינת פרמזן

טופו הוא מקור צמחוני נהדר מזין מלא בפרוטאין. מתאים לשומרים על דיאטה ללא בשר

טופו הוא מקור צמחוני נהדר מזין מלא בפרוטאין. מתאים לשומרים על דיאטה ללא בשר.

מרכיבים:
350 גרם טופו.
3 כפות רוטב סויה.
2 כפות חומץ תפוחים.
2 כפות שמן סויה או קנולה.
מעט פלפל גרוס.
400 גרם עגבניות חתוכות לשמיניות.
450 גרם עלי חסה (קרועים ידנית).
1 בצל קטן לבן חתוך לקוביות.
25 גרם פרמזן לקישוט.

אופן ההכנה:
לחתוך את הטופו לקוביות של 1 ס"מ ולהניח בתוך קערה.
להוסיף את רוטב הסויה, חומץ התפוחים וכף סויה.
לפזר פלפל ולערבב היטב.
להשרות את הטופו במרינאדה שהכנו למשך 10 דקות ולערבב לעתים.
להניח את העגבניות והחסה בתוך קערת הגשה ולשפוך עליהן את המרינאדה מהטופו.
לטגן את השמן הנותר במחבת על אש בינונית ולטגן את הטופו תוך כדי ערבוב.
להוסיף את הבצל בסוף לטיגון קצר.
לערבב את הטופו והבצל עם העגבניות והחסה.

הגשה:
לגרד את הפרמזן על הסלט ולהגיש.

מתוך הספר (באנגלית) “500 סלטים”
להשיג רק ב- Blue Bandana – ה` באייר 52, ת"א. קדושי השואה 56, הרצליה פיתוח. קניון רמת אביב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר