סלט טעים, צבעוני ומרענן, לאירוח או ארוחה קלה ביום קיץ חם
חומרים ל-4 מנות:
כוס עלי נענע שטופים
כוס עלי ארוגולה שטופים
חצי כוס שקדים מולבנים
טרופיטאיה קלופה וחתוכה לקוביות בגודל ס"מ לערך
10 כדורי בייבי מוצרלה, חצויים
לרוטב:
2 כפות שמן קנולה
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
קולים את השקדים על מחבת לוהטת עד להשחמתם ומסירים מיד מהאש.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
שמים בקערת הגשה את עלי הנענע, הארוגולה, השקדים וכדורי הבייבי מוצרלה. מערבבים היטב.
מוסיפים את קוביות הטרופיטאיה ואת הרוטב ומערבבים שוב בעדינות.
מגישים מיד.