fbpx

סלט טרופיטאיה, מוצרלה ושקדים

סלט טעים, צבעוני ומרענן, לאירוח או ארוחה קלה ביום קיץ חםחומרים ל-4 מנות:כוס עלי נענע שטופיםכוס עלי ארוגולה שטופיםחצי כוס שקדים מולבניםטרופיטאיה קלופה וחתוכה לקוביות בגודל ס"מ לערך10 כדורי בייבי מוצרלה, חצוייםלרוטב:2 כפות שמן קנולהמיץ מחצי לימוןמלח ופלפל שחור גרוסאופן ההכנה:קולים את השקדים על מחבת לוהטת עד להשחמתם ומסירים מיד מהאש.מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.שמים בקערת הגשה את עלי הנענע, הארוגולה, השקדים וכדורי הבייבי מוצרלה. מערבבים היטב.מוסיפים את קוביות הטרופיטאיה ואת הרוטב ומערבבים שוב בעדינות. מגישים מיד.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

סלט טעים, צבעוני ומרענן, לאירוח או ארוחה קלה ביום קיץ חם

חומרים ל-4 מנות:
כוס עלי נענע שטופים
כוס עלי ארוגולה שטופים
חצי כוס שקדים מולבנים
טרופיטאיה קלופה וחתוכה לקוביות בגודל ס"מ לערך
10 כדורי בייבי מוצרלה, חצויים
לרוטב:
2 כפות שמן קנולה
מיץ מחצי לימון
מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:
קולים את השקדים על מחבת לוהטת עד להשחמתם ומסירים מיד מהאש.
מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב.
שמים בקערת הגשה את עלי הנענע, הארוגולה, השקדים וכדורי הבייבי מוצרלה. מערבבים היטב.
מוסיפים את קוביות הטרופיטאיה ואת הרוטב ומערבבים שוב בעדינות.
מגישים מיד.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר