fbpx

סלט מולארד וחזה אווז מעושן

חומרים (6 סועדים):2 חזה מולארד 9 פרוסות חזה אווז מעושן (חצויות ל-2)עלים ירוקים רעננים וטריים מעט שומשום קלוי ½ כוס פקאן מסוכרים מלח פלפל שחור גרוסשמן זית מיץ לימון (לרוטב)חומרים למשרה (למולארד):1 כוס יין אדום מעט שום כתוש (כ-2 כפיות) מעט קורנית טרייהכפית ג'ינג'ר טרי קצוץ אופן ההכנה:השריית המולארד: מערבבים את כל החומרים, ומשרים בתוכם את המולארד במשך לילה אחד לפחות. הכנת המולארד: לאחר סיום ההשריה (למחרת) צולים את המולארד על מחבת ללא שמן.תחילה צולים את הצד עם השומן במשך כ-2 דקות.לאחר מכן את הצד השני במשך כדקה. לאחר הצלייה מכניסים את המולארד לתנור חם שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות נוספות. הכנת התוספות: מסדרים על צלחת הגשה עלים ירוקים ועלי חסה טריים מסוגים שונים. לאחר השלמת האפייה מפזרים מעל פרוסות דקות מהמולארד (שהתקרר בינתיים).הכנת האווז: במקביל צולים על מחבת ללא שמן את פרוסות האווז המעושן – עד לקבלת מרקם פריך. השלמת המנה: מפזרים את רצועות האווז לצד המולארד.מעל מפזרים שומשום קלוי, פקאנים מסוכרים, מלח ופלפל שחור גרוס.בוזקים מעט שמן זית וסוחטים קצת מיץ מלימון להשלמת הרוטב.מלון "מרינה" על טיילת חוף הים בתל אביב, טל. 03-5211788/68
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

חומרים (6 סועדים):
2 חזה מולארד
9 פרוסות חזה אווז מעושן (חצויות ל-2)
עלים ירוקים רעננים וטריים
מעט שומשום קלוי
½ כוס פקאן מסוכרים
מלח
פלפל שחור גרוס
שמן זית
מיץ לימון (לרוטב)

חומרים למשרה (למולארד):
1 כוס יין אדום
מעט שום כתוש (כ-2 כפיות)
מעט קורנית טרייה
כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ

אופן ההכנה:
השריית המולארד:
מערבבים את כל החומרים, ומשרים בתוכם את המולארד במשך לילה אחד לפחות.

הכנת המולארד:
לאחר סיום ההשריה (למחרת) צולים את המולארד על מחבת ללא שמן.
תחילה צולים את הצד עם השומן במשך כ-2 דקות.
לאחר מכן את הצד השני במשך כדקה.
לאחר הצלייה מכניסים את המולארד לתנור חם שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות נוספות.

הכנת התוספות:
מסדרים על צלחת הגשה עלים ירוקים ועלי חסה טריים מסוגים שונים.
לאחר השלמת האפייה מפזרים מעל פרוסות דקות מהמולארד (שהתקרר בינתיים).

הכנת האווז:
במקביל צולים על מחבת ללא שמן את פרוסות האווז המעושן – עד לקבלת מרקם פריך.

השלמת המנה:
מפזרים את רצועות האווז לצד המולארד.
מעל מפזרים שומשום קלוי, פקאנים מסוכרים, מלח ופלפל שחור גרוס.
בוזקים מעט שמן זית וסוחטים קצת מיץ מלימון להשלמת הרוטב.

מלון "מרינה" על טיילת חוף הים בתל אביב, טל. 03-5211788/68

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר