חומרים ל- 5 מנות
750 גר' בשר בקר מיושן
מיץ מלימון אחד
שמן זית
1 צרור גדול של עלי רוקט
מלח
פלפל
רוטב לעלי הרוקט
מיץ מחצי לימון
ארבע כפות שמן זית
כף דבש
מעט סויה
מלח
שלושה שיני שום קצוצים דק
לערבב את כל החומרים בצנצנת ולהשאיר במקרר עד לגמר הכנת הבשר.
אופן ההכנה
1. לפרוס את נתחי הבקר בעובי של חצי ס"מ.
2. לתבל את הנתחים במלח ופלפל
3. לחמם מחבת כבדה בעלת תחתית עבה.
4. להוסיף שמן
5. לצלות את הנתחים כדקה מכל צד ולתבל במיץ לימון ובשמן זית, מיד כאשר מסירים מהמחבת, בכלי שהוכן מראש.
6. לסדר על צלחת הגשה שטוחה עלי רוקט לשפוך מעל את הרוטב שהוכן מראש.
7. להניח מעל לעלים את נתחי הבשר (מי שמעוניין יכול לחתוך את הבשר לרצועות קטנות יותר ולהניח מעל הרוקט)