סלט סשימי

לשני סועדים חומרים:חופן שעועית ירוקה חלוטהחופן "מקלות" מלפפון"מקלות" פלפל אדום (גמבה) חצי מכמות המלפפון¼ בצל סגול בינוני קצוץ6 זיתים שחורים מסוג קלמטה מגולעניםחופן נבטי חמנייהפלפל חריף קלוי בגריל קצוץ (לפי הטעם)6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים5 עלי נענע5 עלי כוסברה 5 עלי פטרוזיליה4 שיני שום קונפי (שום המבושל בשומן עד לריכוך)120 גר' פילה דג נקי מעור ועצמות (דג מומלץ אינטיאס) אופן ההכנה:חותכים את הדג לרצועות שמים את בקערה מעליו מזלפים שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל (לפי הטעם).מוסיפים את כל הירקות, מערבבים ומסדרים בצלחת עמוקה.

לשני סועדים

חומרים:
חופן שעועית ירוקה חלוטה
חופן "מקלות" מלפפון
"מקלות" פלפל אדום (גמבה) חצי מכמות המלפפון
¼ בצל סגול בינוני קצוץ
6 זיתים שחורים מסוג קלמטה מגולענים
חופן נבטי חמנייה
פלפל חריף קלוי בגריל קצוץ (לפי הטעם)
6 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
5 עלי נענע
5 עלי כוסברה
5 עלי פטרוזיליה
4 שיני שום קונפי (שום המבושל בשומן עד לריכוך)
120 גר' פילה דג נקי מעור ועצמות (דג מומלץ אינטיאס)

אופן ההכנה:
חותכים את הדג לרצועות שמים את בקערה מעליו מזלפים שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל (לפי הטעם).
מוסיפים את כל הירקות, מערבבים ומסדרים בצלחת עמוקה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר