מצרכים:
140 גרם חזה עוף, חתוך לרצועות
160 גרם ברוקולי (8 פרחים גדולים)
5 גרם סלרי (גבעול)
5 גרם בצל ירוק חתוך דק – כף
3 פטריות שמפניון חתוכות דק (60 גרם בערך)
80 גרם נבטים סיניים
כף פסטו
חסה ערבית (שני עלים חתוכים לרצועות)
3 עגבניות שרי חצויות
טחינה ירוקה
שומשום 5 גרם
פיסטוק קלוי 10 גרם
אופן ההכנה:
מתבלים את החסה ועגבניות השרי בשמן זית ולימון ומניחים בצלחת.
מקפיצים במחבת את העוף והפסטו.
מוסיפים את שאר המרכיבים עד לריכוך הירקות, אפשר להוסיף שתי כפות מים.
את מרכיבי הסלט החם מניחים על מצע החסה.
עליהם מוזגים טחינה ומפזרים מעט שומשום ופיסטוק קלוי.
"פרש קיצ'ן" – רשת קפה בריאות הראשונה בישראל
סניפי הרשת בתל אביב: באזל 37 – 03-5445050 , בן יהודה 77 – 03-5292687 , דיזנגוף 149 – 03-5239933, יהודה המכבי 40 – 03-5447701
א'-ה' : 08:00-24:00 , ו' : 08:00-18:00 , ש': 09:00-24:00