חומרים לשש מנות
6 פלפלים בצבעים שונים
2 פרוסות חלה ללא הקרום
20 גרם שקדים קלופים לא קלויים
3 שיני שום
2 כפות חומץ בן יין לבן
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כף סוכר
רימון אחד מופרד לגרגרים
אופן ההכנה
קולים בגריל את הפלפלים עד שישחירו ומוציאים מהתבנית. שמים בשקית ניילון לרבע שעה, מוציאים וקולפים.
משרים את החלה במים כ-5 דקות. לא סוחטים
טוחנים בבלנדר את השקדים, השום, החומץ, השמן והחלה מתבלים במלח, בפלפל ובסוכר
פורסים את הפלפלים לרצועות ומורחים עליהם מעט מהרוטב
מסדרים בצלחת הגשה ומפזרים למעלה את שאר הרוטב וגרגירי רימון.
מניחים במקרר כשעה לפני ההגשה.