סלט פלפלים בשקדים ורימונים

חומרים לשש מנות6 פלפלים בצבעים שונים2 פרוסות חלה ללא הקרום20 גרם שקדים קלופים לא קלויים3 שיני שום2 כפות חומץ בן יין לבן2 כפות שמן זית1 כפית מלח, פלפל שחור טחון טרי1 כף סוכררימון אחד מופרד לגרגריםאופן ההכנהקולים בגריל את הפלפלים עד שישחירו ומוציאים מהתבנית. שמים בשקית ניילון לרבע שעה, מוציאים וקולפים.משרים את החלה במים כ-5 דקות. לא סוחטיםטוחנים בבלנדר את השקדים, השום, החומץ, השמן והחלה מתבלים במלח, בפלפל ובסוכרפורסים את הפלפלים לרצועות ומורחים עליהם מעט מהרוטבמסדרים בצלחת הגשה ומפזרים למעלה את שאר הרוטב וגרגירי רימון.מניחים במקרר כשעה לפני ההגשה.

חומרים לשש מנות
6 פלפלים בצבעים שונים
2 פרוסות חלה ללא הקרום
20 גרם שקדים קלופים לא קלויים
3 שיני שום
2 כפות חומץ בן יין לבן
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כף סוכר
רימון אחד מופרד לגרגרים

אופן ההכנה
קולים בגריל את הפלפלים עד שישחירו ומוציאים מהתבנית. שמים בשקית ניילון לרבע שעה, מוציאים וקולפים.

משרים את החלה במים כ-5 דקות. לא סוחטים

טוחנים בבלנדר את השקדים, השום, החומץ, השמן והחלה מתבלים במלח, בפלפל ובסוכר

פורסים את הפלפלים לרצועות ומורחים עליהם מעט מהרוטב

מסדרים בצלחת הגשה ומפזרים למעלה את שאר הרוטב וגרגירי רימון.

מניחים במקרר כשעה לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר