סלט פלפלים חריף מאוד

חומרים ל- 10 מנות:1 ק"ג פלפלים אדומים חריפים (אפשר גם ירוקים)1 גמבה אדומה1 גמבה צהובהזר כוסברה10 שיני שום5 כפות שמן3 כפות כמון10 כפות סילאןכף סויהפלפל שחוראופן ההכנה:חותכים את הפלפלים החריפים לטבעות, את הגמבות לריבועים קטנים (1 ס"מ), ואת השום לפרוסות.מקצצים את זר הכוסברה ומערבבים עם הפלפלים והשום.מוסיפים את השמן, סילאן, סויה , כמון והפלפל השחור ומערבבים.רצוי לקרר לפני ההגשה.

חומרים ל- 10 מנות:
1 ק"ג פלפלים אדומים חריפים (אפשר גם ירוקים)
1 גמבה אדומה
1 גמבה צהובה
זר כוסברה
10 שיני שום
5 כפות שמן
3 כפות כמון
10 כפות סילאן
כף סויה
פלפל שחור

אופן ההכנה:
חותכים את הפלפלים החריפים לטבעות, את הגמבות לריבועים קטנים (1 ס"מ), ואת השום לפרוסות.
מקצצים את זר הכוסברה ומערבבים עם הפלפלים והשום.
מוסיפים את השמן, סילאן, סויה , כמון והפלפל השחור ומערבבים.
רצוי לקרר לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר