fbpx

סלט ראש השנה

אורטל ברובין-חן, רכזת תחום נטורופתיה בכללית רפואה משלימה, מציעה המתכון סלט חגיגי הכולל כל טוב מבחינת הרכיבים וסימני החג וגם הערכים הבריאותיים
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים

ראש חסה אייסברג או סלנובה – לפי הטעם – שטוף, מיובש וחתוך

1/2 כוס גרגרי רימון
1 תפוח פינק ליידי פרוס דק
½ חצי סלק טרי מגורד שנוסיף בסיום לאחר שנערבב את הסלט (זאת כדי להימנע מצביעת הסלט)

אופן ההכנה

לערבב את החסה, רימון ותפוח.

מיד לפני ההגשה להוסיף את הסלק והרוטב.

חומרים לרוטב

1 כף רכז רימונים

¼ כוס שמן זית איכותי

1 כפית דבש

מיץ סחוט מלימון שלם ועסיסי

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

לנער היטב

להוסיף לסלט מיד לפני ההגשה

הצעת הגשה

את הסלט אפשר להגיש בתוך קעריות דלעת ערמונים שחוצים ל-2.

מברישים במעט שמן זית.

אופים בגריל על 180 מעלות עד ריכוך והזהבה.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר