סלט ראש השנה

אורטל ברובין-חן, רכזת תחום נטורופתיה בכללית רפואה משלימה, מציעה המתכון סלט חגיגי הכולל כל טוב מבחינת הרכיבים וסימני החג וגם הערכים הבריאותיים

לערבב את החסה, רימון ותפוח. מיד לפני ההגשה להוסיף את הסלק והרוטב
לערבב את החסה, רימון ותפוח. מיד לפני ההגשה להוסיף את הסלק והרוטב

רכיבים

ראש חסה אייסברג או סלנובה – לפי הטעם – שטוף, מיובש וחתוך

1/2 כוס גרגרי רימון
1 תפוח פינק ליידי פרוס דק
½ חצי סלק טרי מגורד שנוסיף בסיום לאחר שנערבב את הסלט (זאת כדי להימנע מצביעת הסלט)

אופן ההכנה

לערבב את החסה, רימון ותפוח.

מיד לפני ההגשה להוסיף את הסלק והרוטב.

חומרים לרוטב

1 כף רכז רימונים

¼ כוס שמן זית איכותי

1 כפית דבש

מיץ סחוט מלימון שלם ועסיסי

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

לנער היטב

להוסיף לסלט מיד לפני ההגשה

הצעת הגשה

את הסלט אפשר להגיש בתוך קעריות דלעת ערמונים שחוצים ל-2.

מברישים במעט שמן זית.

אופים בגריל על 180 מעלות עד ריכוך והזהבה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה