חומרים ל-4 סועדים:
4 תפוחי אדמה
50 גרם גבינה כחולה
גבינת פרמז'ן
8 עלי חסה ערבית
8 חסה אדומה
1/2 בצל סגול
6 עגבניות שרי חצויות
12 זיתי קלמטה
רוטב ויניגרט
אופן ההכנה:
מכניסים את תפוח האדמה לסיר, מוסיפים מים ומביאים לריכוך.
חוצים את תפוח האדמה בעזרת הידיים, וביחד עם 2 קוביות גבינה כחולה ופרמזן – מכניסים לתנור למשך 2 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.
מכניסים לקערה גדולה את החסות חתוכות גס, בצל סגול, עגבניות שרי חצויות, זיתי קלמטה מגולענים וגבינה כחולה.
מזליפים ויניגרט, ומניחים את תפוח האדמה במרכז.