סלט רחוב

תפוחי אדמה מבושלים, בצל סגול, עגבניות שרי, זיתים מגולענים וחסות

חומרים ל-4 סועדים:
4 תפוחי אדמה
50 גרם גבינה כחולה
גבינת פרמז'ן
8 עלי חסה ערבית
8 חסה אדומה
1/2 בצל סגול
6 עגבניות שרי חצויות
12 זיתי קלמטה
רוטב ויניגרט

אופן ההכנה:
מכניסים את תפוח האדמה לסיר, מוסיפים מים ומביאים לריכוך.
חוצים את תפוח האדמה בעזרת הידיים, וביחד עם 2 קוביות גבינה כחולה ופרמזן – מכניסים לתנור למשך 2 דקות, בטמפרטורה של 200 מעלות.
מכניסים לקערה גדולה את החסות חתוכות גס, בצל סגול, עגבניות שרי חצויות, זיתי קלמטה מגולענים וגבינה כחולה.
מזליפים ויניגרט, ומניחים את תפוח האדמה במרכז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר