חומרים:
4 תפוחי עץ
4 לימונים
½ צרור בזיליקום
1.5 כפיות אבקת סוכר
¼ כוס גרעיני רימון
¼ כוס אגוזי מלך
אופן ההכנה:
פורסים תפוח עץ אחד בחיתוך דק ועגול לקרפצ'יו תפוח עץ ומסדרים על צלחת.
מטפטפים מעל התפוח מיץ לימון סחוט (מלימון שלם).
מגרדים 3 תפוחי עץ בפומפייה למרכז הצלחת.
מוסיפים מיץ לימון סחוט מ-3 לימונים.
מוסיפים כפית אבקת סוכר.
קוצצים את עלי בזיליקום, מערבבים ומניחים מעל סלט התפוחים.
ניתן לפזר מעל גרעיני רימון אגוזי מלך.
קייטרינג פיוז'ן, רח' כצנלסון 97 גבעתיים, טל. 03-6700443