מרכיבים
תרד טרי ורענן
מנגו עסיסי
תאנים בשלות סגולות
תפוח עץ אלכסנדר
רימונים מתוקים
רוטב
שמן זית כתית
חרדל משובח
חומץ בלסמי ממודנה
לימון סחוט
מיץ רימונים סחוט
מלח, פלפל
דבש הדרים
הכנת הרוטב
להכניס את החומרים למג'ימיקס ולהפעילו כדקה.
הכנת הסלט
לשטוף את התרד במים קרים ולסנן במסננת בינונית.
להכניס את התרד עם המסננת לסיר עם מים מלוחים ל- 25 שניות.
לחלץ את המסננת עם התרד מהסיר ולהכניסה למי קרח.
לקלוף את המנגו ולחתוך לסהרונים.
לחצות את התאנים לרבעים.
להכין כוס מלאה גרעיני רימונים קלופים ונקיים.
לקלף את תפוחי העץ, להוציא הליבה ולחתוך לפלחים.
לחמם את פלחי תפוחי העץ על מחבת בחמאה מומסת דקה וחצי, שתיים.
לפזר את עלי התרד בצורת גבעה ולסדר את הפירות עפ"י ראות עינכם, לפזר את גרעיני הרימונים, ומעל הכול את רוטב הרימונים.