סלט תרד

החומרים750 גרם עלי תרד שטופים ויבשים, קרועים לחתיכות4 חופנים של עלי רוקט250 גרם תפוחי עץ יבשים, חתוכים לרבעים.300 גרם גרגרי רימון נקייםרוטב3 כפות שמן3 כפות שמן זית4 כפות דבש3 שיני שום כתושות3 כפות חומץ בן ייןחצי כפית מלחחצי כפית פלפלאופן ההכנהלערבב הכול. את חומרי הרוטב ליצוק מעל הסלט לפני ההגשה.

החומרים
750 גרם עלי תרד שטופים ויבשים, קרועים לחתיכות
4 חופנים של עלי רוקט
250 גרם תפוחי עץ יבשים, חתוכים לרבעים.
300 גרם גרגרי רימון נקיים

רוטב
3 כפות שמן
3 כפות שמן זית
4 כפות דבש
3 שיני שום כתושות
3 כפות חומץ בן יין
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל

אופן ההכנה
לערבב הכול.

את חומרי הרוטב ליצוק מעל הסלט לפני ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר