fbpx

פאד-תאי

מרכיבים לשני סועדים200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני)100 גרם טופו חתוך לקוביותשני חופנים גדושים של נבטיםגבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"משתי ביצים30 גרם בוטנים קלויים כתושים3 כפות שמן8 כפות סויה בהירה5-6 כפיות סוכר אופן ההכנהמשקשקים את הביצים בווק עם השמן. מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-7-8 דקות). לאחר מכן מוסיפים את הטופו, הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות. לאחר מכן מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים/ מקפיצים לדקה וחצי נוספת.מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

מרכיבים לשני סועדים
200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני)
100 גרם טופו חתוך לקוביות
שני חופנים גדושים של נבטים
גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"מ
שתי ביצים
30 גרם בוטנים קלויים כתושים
3 כפות שמן
8 כפות סויה בהירה
5-6 כפיות סוכר

אופן ההכנה
משקשקים את הביצים בווק עם השמן.

מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-7-8 דקות). לאחר מכן מוסיפים את הטופו, הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות.

לאחר מכן מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים/ מקפיצים לדקה וחצי נוספת.

מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר