פאד-תאי

 

מרכיבים לשני סועדים
200 גרם אטריות אורז מושרות (כשעתיים לפני)
100 גרם טופו חתוך לקוביות
שני חופנים גדושים של נבטים
גבעול בצל ירוק חתוך לחתיכות של כ-5 ס"מ
שתי ביצים
30 גרם בוטנים קלויים כתושים
3 כפות שמן
8 כפות סויה בהירה
5-6 כפיות סוכר

אופן ההכנה
משקשקים את הביצים בווק עם השמן.

מוסיפים את האטריות ומערבבים עד לריכוך מוחלט של האטריות (כ-7-8 דקות). לאחר מכן מוסיפים את הטופו, הסויה והסוכר וממשיכים לערבב כ-3-4 דקות עד לקבלת טעם שווה לכל האטריות.

לאחר מכן מוסיפים את הנבטים והבצל הירוק ומערבבים/ מקפיצים לדקה וחצי נוספת.

מגישים בצלחת ומפזרים את הבוטנים מעל.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה