מרכיבים:
אטריות רחבות (פטוצ'יני)
150 גר' דג סלמון חתוך לקוביות של 2 ס"מ
חצי בצל סגול חתוך לרצועות דקות
חצי גמבה אדומה
חצי גמבה צהובה
רבע כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
אחד גזר מקולף וחתוך לרצועות דקות
ארבע פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
חצי כפית של שום כתוש
חופן פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילה של נבטים סינים
חופן נבטי חמנייה לקישוט
בוטנים מטוגנים וגרוסים
כרבע כוס רוטב טריאקי .
אופן ההכנה:
להרתיח את האטריות במים רותחים כ- 8 דקות ולסנן.
לחמם ווק או מחבת עמוקה על אש גבוהה עם שמן.
להוסיף את הבצל ולאחר מכן את הגמבות.
להקפיץ כך שלא יתבצע בישול חזק, אלא רק הקפצה בחום גבוה.
להמשיך ולהוסיף את שאר הרכיבים: כרוב, גזר ופטריות שמפיניון.
לאחר כ 4-5 דקות, כשהירקות כבר מתחילים להתרכך, להוסיף את השום והפטרוזיליה, מלח ופלפל גרוס ובוטנים קצוצים.
את הנבטים הסינים לשים בווק לקראת סוף ההקפצה.
להוסיף את האטריות שהרתחנו לכל תערובת ההקפצה.
במחבת נוספת להקפיץ את הסלמון עם מלח פלפל ומעט רוטב טריאקי במשך 3 דקות.
לאחר שהכל מוכן: להוסיף את רוטב הטריאקי ולערבב היטב עם תערובת הפאד תאי.
את קוביות הסלמון מפזרים למעלה עם חופן נבטי החמנייה ורבע לימון.