פילה לברק על מצע ספגטי ברוטב לימוני

מתכון של רשת קפה גרג עם דג לברק שמתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה, בשרו רך ועדין והוא עשיר באומגה 3 ובאומגה 6, ומגיע על מצע ספגטי

דג לברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה, בשרו רך ועדין והוא עשיר באומגה 3 ובאומגה 6
דג לברק מתאים לכל שיטות הבישול, הטיגון והצלייה, בשרו רך ועדין והוא עשיר באומגה 3 ובאומגה 6. צילום קונספטיק

מרכיבים למנה אחת

פילה לברק טרי

קורט מלח

קורט פלפל גרוס

250 גר' פסטה ספגטי

שמן זית

חופן אפונה ירוקה (סנפרוסט)

6 חצאי זיתי קלמטה

כף מיץ לימון

כפית שום כתוב

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

כף קוביות עגבנייה

כף שקדים פרוסים קלויים

אופן ההכנה

מרתיחים סיר עם מים לספגטי.

מחממים מחבת, מניחים את הפילה עם העור במחבת, מפזרים מלח

ופלפל גרוס, מנמיכים את האש ומכסים.

מחממים מחבת לספגטי, שמים שמן זית וקוביות העגבנייה.

מוסיפים את חופן האפונה וחצאי הזיתים.

מקפיצים במחבת ומוסיפים את הספגטי.

מוסיפים שמן זית עם מיץ לימון, כף פטרוזיליה ושום כתוש.

הרכבת המנה

מניחים בצלחת את הספגטי וכל מרכיביו הנלווים.

מניחים מעל את פילה הלברק ומורחים בעזרת מברשת מעט שמן זית ופטרוזיליה.

מפזרים מעל הכול שקדים פרוסים קלויים.

 






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה