פלפלים ממולאים בגבינת עזים על קרם חצילים שרופים עם קרם עגבניות

4 מנותמרכיבים:4 פלפלים אדומים קלויים, קלופים ונקיים מגרעינים6 כפות גבינת עזים למריחה2 כפיות עירית קצוצה דק1 בצל סגול קטן קצוץ דקלקרם חצילים:1 חציל גדול שרוף על להבה ומקורר אך לא מקולף1 שן שום 4 כפות שמן זיתלקרם עגבניות:2 עגבניות גדולות ובשלות מגולענות וחתוכות גס1 כף אגוזי מלך קלויים 4 כפות שמן זית1 כפית סוכרמלח לתיבול12 צנוניות קטנותאופן ההכנה:במעבד מזון טוחנים את החציל השרוף על קלפתו עם השום והשמן זית, עד שמתקבל קרם שחור וחלק. מתבלים במלח. בקערה מערבבים את גבינת העזים עם העירית והבצל סגול, ומתבלים במלח, פורסים את הפלפלים ומניחים כף גדושה של מילוי גבינה במרכזם.מקפלים את השוליים מעל הגבינה כך שהפלפל נראה שלםבמעבד מזון נקי טוחנים את העגבניות עם אגוזי המלך, ומזליפים את שמן הזית תוך כדי טחינה. מתבלים בסוכר ומלח.מסדרים במרכז כל צלחת כף גדושה של ממרח חצילים.מעליו מניחים פלפל ומזלפים את קרם העגבניות.מקשטים עם מעט עירית קצוצה ו-3 צנוניות לכל מנה.

4 מנות

מרכיבים:
4 פלפלים אדומים קלויים, קלופים ונקיים מגרעינים
6 כפות גבינת עזים למריחה
2 כפיות עירית קצוצה דק
1 בצל סגול קטן קצוץ דק

לקרם חצילים:
1 חציל גדול שרוף על להבה ומקורר אך לא מקולף
1 שן שום
4 כפות שמן זית

לקרם עגבניות:
2 עגבניות גדולות ובשלות מגולענות וחתוכות גס
1 כף אגוזי מלך קלויים
4 כפות שמן זית
1 כפית סוכר
מלח לתיבול
12 צנוניות קטנות

אופן ההכנה:
במעבד מזון טוחנים את החציל השרוף על קלפתו עם השום והשמן זית, עד שמתקבל קרם שחור וחלק. מתבלים במלח.
בקערה מערבבים את גבינת העזים עם העירית והבצל סגול, ומתבלים במלח, פורסים את הפלפלים ומניחים כף גדושה של מילוי גבינה במרכזם.
מקפלים את השוליים מעל הגבינה כך שהפלפל נראה שלם
במעבד מזון נקי טוחנים את העגבניות עם אגוזי המלך, ומזליפים את שמן הזית תוך כדי טחינה. מתבלים בסוכר ומלח.
מסדרים במרכז כל צלחת כף גדושה של ממרח חצילים.
מעליו מניחים פלפל ומזלפים את קרם העגבניות.
מקשטים עם מעט עירית קצוצה ו-3 צנוניות לכל מנה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר