fbpx

פסטה ביתית במכונה ידנית

HOUSE OF PASTA – HoP מציעים עבור "טחנות ישראליות" מתכון לפסטה במכונה ידנית ביתית אליה אפשר לשדך איזה רוטב שרוצים. משתמשים בקמח ייעודי – לא תאמינו כמה שסוג הקמח משנה
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

רכיבים ל-6 אנשים

350 גרם קמח לבן
400 גרם קמח דורום
5 ביצים L
10 חלמונים L
במידת הצורך להוסיף 5- 10 מ"ל מים

צילום HOUSE OF PASTA – HoP

אופן ההכנה

במיקסר עם וו לישה במהירות נמוכה (1) לערבב את כל החומרים.

מדי פעם לעצור את הפעולה כדי לגרד את הבצק מתחתית המיקסר.

להמשיך ללוש עד שהבצק מתאחד (הבצק תחילה מאוד פירורי).

להעביר את הבצק למשטח עבודה כדי ליצור כדור.

לעטוף בניילון נצמד ולהעביר למקרר למנוחה של 30-60 דקות.

להוציא מהמקרר.

להתחיל לרדד במכונת פסטה ייעודית עד קבלת עובי 1.2 מ״מ בערך.

חשוב לקמח את דפי הבצק במהלך התהליך.

לחתוך את הבצק לרצועות ברוחב ½  ס״מ בעזרת סכין פסטה ייעודית למכונה או גלגלת או סכין.

לבשל את הפסטה 4-3 דקות במים רותחים.

להוסיף איזה רוטב שאוהבים.

להוסיף מעל שבבי איזה גבינה שאוהבים.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

תגובה אחת

  1. התגובה היחידה שיש לי זה ההגזמה בביצים ובסוף עוד להוסיף מים ולקלקל את כל הבצק! אף איטלקי לא מכין ככה בצק! בצק לאיטריות מכחנים בצורה פשוטה ביותר על על 100 גרם קמח שמים ביצה אחת שלמה וזהו! אפילו בלי מלח! אז תעשו חשבון כמה גרם קמח יש כאן ולפי זה את הביצים עבור 750 גרם קמח 7'5 ביצים, אז תעשו עם 800 גרם קמח ו8 ביצים. ולא יותר ולא פחות.

כתבו תגובה

חדש באתר