פסטה ביתית במכונה ידנית

HOUSE OF PASTA – HoP מציעים עבור "טחנות ישראליות" מתכון לפסטה במכונה ידנית ביתית אליה אפשר לשדך איזה רוטב שרוצים. משתמשים בקמח ייעודי - לא תאמינו כמה שסוג הקמח משנה

לחתוך את הבצק לרצועות ברוחב ½ ס״מ בעזרת סכין פסטה ייעודית למכונה או גלגלת או סכין. לבשל את הפסטה 4-3 דקות במים רותחים. צילום HOUSE OF PASTA – HoP

רכיבים ל-6 אנשים

350 גרם קמח לבן
400 גרם קמח דורום
5 ביצים L
10 חלמונים L
במידת הצורך להוסיף 5- 10 מ"ל מים

צילום HOUSE OF PASTA – HoP

אופן ההכנה

במיקסר עם וו לישה במהירות נמוכה (1) לערבב את כל החומרים.

מדי פעם לעצור את הפעולה כדי לגרד את הבצק מתחתית המיקסר.

להמשיך ללוש עד שהבצק מתאחד (הבצק תחילה מאוד פירורי).

להעביר את הבצק למשטח עבודה כדי ליצור כדור.

לעטוף בניילון נצמד ולהעביר למקרר למנוחה של 30-60 דקות.

להוציא מהמקרר.

להתחיל לרדד במכונת פסטה ייעודית עד קבלת עובי 1.2 מ״מ בערך.

חשוב לקמח את דפי הבצק במהלך התהליך.

לחתוך את הבצק לרצועות ברוחב ½  ס״מ בעזרת סכין פסטה ייעודית למכונה או גלגלת או סכין.

לבשל את הפסטה 4-3 דקות במים רותחים.

להוסיף איזה רוטב שאוהבים.

להוסיף מעל שבבי איזה גבינה שאוהבים.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה