חומרים ל-4-6 מנות
1 חבילה פנה (500 גרם) כמו של ברילה
4 כפות שמן זית
1 חציל חתוך לקוביות
1 זוקיני חתוך לקוביות
1 פלפל אדום (או צהוב) חתוך לקוביות
3 כפות פסטו כמו של ברילה
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת (לא חובה)
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
במקביל מחממים מחבת גדולה או ווק עם שמן זית.
מקפיצים את קוביות החציל.
מוסיפים את הזוקיני ואחריו את הפלפל.
מקפיצים עד הזהבה.
מסננים את הפסטה.
מוסיפים אותה למחבת יחד עם ¼ כוס ממי הבישול, פסטו ומוצרלה (אם משתמשים).
מערבבים יחד על הכיריים עד שהגבינה נמסה.
מגישים מיד.
מומלץ להוסיף עוד כפית פסטו לכל מנה.