צ'יפס ארגנטינאי – דואט סלטניה פרובנסיאל

חומרים ואופן ההכנה:מכניסים לצ'יפסר/מחבת עם שמן עמוק לטיגון, פלחי תפ"א ופלחי בטטה דקות ביחס שווה.מטגנים עד להשחמה [את פלחי הבטטה יש להכניס 5 דקות אחרי התפו"א].מניחים בקערת ערבוב את פלחי התפו"א והבטטה.מתבלים בכף תיבול של פטרוזיליה+שום כתוש+מעט אורגנו+מעט מלח גס מערבבים היטב ומניחים על הצלחת.מגישים עם חזרת לבנה או קטשופ.רשת מסעדות אל גאוצ'ו – גריל דרום אמריקאי

חומרים ואופן ההכנה:
מכניסים לצ'יפסר/מחבת עם שמן עמוק לטיגון, פלחי תפ"א ופלחי בטטה דקות ביחס שווה.
מטגנים עד להשחמה [את פלחי הבטטה יש להכניס 5 דקות אחרי התפו"א].
מניחים בקערת ערבוב את פלחי התפו"א והבטטה.
מתבלים בכף תיבול של פטרוזיליה+שום כתוש+מעט אורגנו+מעט מלח גס
מערבבים היטב ומניחים על הצלחת.
מגישים עם חזרת לבנה או קטשופ.

רשת מסעדות אל גאוצ'ו – גריל דרום אמריקאי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר