קצ'יו א-פפה (Cacio e pepe) – ספגטי עם גבינות ופלפל שחור

השף האיטלקי זוכה "מאסטר שף" מסימיליאנו די מתאו מציע לרגל שבוע האוכל האיטלקי מתכון למנה איטלקית מסורתית פשוטה להכנה שכוללת מעט מאוד מרכיבים וקוצרת מחמאות

 מצרכים

חבילת ספגטי 450 גרם

150 גרם גבינת פקורינו רומנו מגורר

100 גרם גבינת פרמג'אנו רג'אנו מגורר

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כוס מים חמימים 40 מעלות

צילום מסימיליאנו די מתאו

אופן ההכנה

מטגנים על מחבת על אש נמוכה במשך 4 דקות את הפלפל ושמים בצד (ממשיך להתבשל במחבת ללא אש).

שמים בבלנדר את המים החמים והגבינות.

מערבבים עד שיופיעו גושי גבינה ונוצר קרם שמנת.

מבשלים את הפסטה אל דנטה.

מסננים אותה ומוסיפים למחבת עם הפלפל לאידוי (ללא אש).

מוסיפים את שמנת הגבינה שיצרנו.

מערבבים היטב ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר