פטוצ'יני דלעת שום

מאחדים את הרוטב עם הפסטה. מצלחתים בצלחת עמוקה. מקשטים בפלפל, פתיתי פרמזן, פרחים אכילים ועלי רוזמרין. צילום קופרבוש סטודיו
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch מציעה מתכון שנועד לפתח את כישורי הבישול והאפייה ומאפשר לכל אחד לחצות את גבול היכולת שלו ולהיות שף לפחות לארוחה אחת

חומרים

לרוטב

1 ראש שום

½ דלעת

שמן זית

מלח, פלפל

20 גרם חמאה (כף גדושה)

150 גרם גבינת מסקרפונה

80 גרם גבינת פרמזן מגוררת

רוזמרין

מצקת אחת של מי הפסטה המבושלת

לפסטה

400 גר' פסטה מסוג פטוצ'יני

מים

מלח, פלפל

להגשה

פתיתי פרמזן

פרחים אכילים

רוזמרין

צילום קופרבוש סטודיו

 אופן ההכנה

חוצים את ראש השום לשניים.

מקלפים וחותכים את הדלעת לקוביות.

מניחים את הדלעת והשום בתבנית אפייה.

מוסיפים שמן זית, מלח ופלפל.

צולים בתנור  בחום של 190 מעלות במשך 40 דקות.

בינתיים מבשלים את הפסטה במי מלח רותחים למשך הזמן המצוין על האריזה.

מסננים אך שומרים כמצקת אחת של מי הבישול לרוטב.

מוסיפים למים אלה מעט שמן זית.

במעבד מזון שמים שום ודלעת צלויים, חמאה, שתי הגבינות, רוזמרין ומי הבישול מהפסטה.

טוחנים עד לאיחוד מלא של כל החומרים לרוטב חלק.

מאחדים את הרוטב עם הפסטה.

מצלחתים בצלחת עמוקה.

מקשטים בפלפל, פתיתי פרמזן, פרחים אכילים ועלי רוזמרין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר