קרוקטים תפוחי אדמה ושורש סלרי

 

מצרכים ל-4 מנות
4 תפוחי אדמה גדולים, קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות של דוד משה לבישול ולמרק
2 שורשי סלרי, קלופים וחתוכים לחתיכות גדולות
מלח, פלפל
אגוז מוסקט טחון
2 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות קטנות "דוד משה" באריזה האדומה לטיגון ולצ'יפס
2 כפות קנור Sweet & Spicy בצל
100 גרם קמח תפוחי אדמה
4 ביצים, טרופות
100 גרם בוטנים טחונים
100 גרם קוקוס טחון

אופן ההכנה
מבשלים את החתיכות הגדולות של תפוחי האדמה ושורש הסלרי במים עם מלח, עד לריכוך. מסננים ומחזירים לסיר. מיבשים מעט, מועכים ומתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מטגנים את קוביות תפוחי האדמה עד להזהבה ומערבבים עם קנור Sweet & Spicy בצל.

צרים מהמחית כדורים וממלאים אותם בתערובת תפוחי האדמה והבצל.

מצפים את הכדורים בקמח תפוחי אדמה, אחר-כך בביצים טרופות ולבסוף בתערובת בוטנים וקוקוס. מצננים את הכדורים המצופים במקפיא. מטגנים בשמן עמוק ומגישים מיד.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה