קרפצ'יו טונה אדומה

חומרים:300 גרם טונה אדומה טרייה1/2 כפית מלח גס1/4 כפית פלפל שחור גרוס3 כפות שמן זית2 כפות מיץ לימוןאופן ההכנה:חותכים את הטונה (רצוי כשהיא חצי קפואה) – דק דקמניחים על צלחת (בצורת "שטיח").מפזרים את שאר החומרים על הטונה.חשוב מאוד:את התיבול לעשות ממש בזמן ההגשה ולא לפני כן.

חומרים:
300 גרם טונה אדומה טרייה
1/2 כפית מלח גס
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
3 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון

אופן ההכנה:
חותכים את הטונה (רצוי כשהיא חצי קפואה) – דק דק
מניחים על צלחת (בצורת "שטיח").
מפזרים את שאר החומרים על הטונה.

חשוב מאוד:
את התיבול לעשות ממש בזמן ההגשה ולא לפני כן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר