שקשוקה פטריות

4 בצלים בינוניים קלופים וקצוצים400 (2 סלסילות) גרם פטריות שמפיניון טריות50 גרם פטריות פורטבלו50 גרם פטריות ירדן3 ענפי בזיליקום טרי4 שיני שום פרוסיםמלח פלפל שחור לפי הטעםבצל ירוק קצוץ לעיטורשליש כוס שמן זית איכותי2 ביציםמחממים תנור גריל ל-250 מעלותפורסים לפרוסות את כל סוגי הפטריותמחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הפטריות, מתבלים לפי הטעם.שהתבשיל מתרכך מוסיפים את הביצים מסירים מהאש ומכניסים לתנור גריל ל-5 דקות עד שהביצים מתקשות.מוציאים מהתנור מפזרים בצל ירוק לעיטור מגישים בליווי לחם טרי

4 בצלים בינוניים קלופים וקצוצים
400 (2 סלסילות) גרם פטריות שמפיניון טריות
50 גרם פטריות פורטבלו
50 גרם פטריות ירדן
3 ענפי בזיליקום טרי
4 שיני שום פרוסים
מלח פלפל שחור לפי הטעם
בצל ירוק קצוץ לעיטור
שליש כוס שמן זית איכותי
2 ביצים

מחממים תנור גריל ל-250 מעלות

פורסים לפרוסות את כל סוגי הפטריות

מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הפטריות, מתבלים לפי הטעם.

שהתבשיל מתרכך מוסיפים את הביצים מסירים מהאש ומכניסים לתנור גריל ל-5 דקות עד שהביצים מתקשות.

מוציאים מהתנור

מפזרים בצל ירוק לעיטור

מגישים בליווי לחם טרי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר