4 בצלים בינוניים קלופים וקצוצים
400 (2 סלסילות) גרם פטריות שמפיניון טריות
50 גרם פטריות פורטבלו
50 גרם פטריות ירדן
3 ענפי בזיליקום טרי
4 שיני שום פרוסים
מלח פלפל שחור לפי הטעם
בצל ירוק קצוץ לעיטור
שליש כוס שמן זית איכותי
2 ביצים
מחממים תנור גריל ל-250 מעלות
פורסים לפרוסות את כל סוגי הפטריות
מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים את הבצל והשום, מוסיפים את הפטריות, מתבלים לפי הטעם.
שהתבשיל מתרכך מוסיפים את הביצים מסירים מהאש ומכניסים לתנור גריל ל-5 דקות עד שהביצים מתקשות.
מוציאים מהתנור
מפזרים בצל ירוק לעיטור
מגישים בליווי לחם טרי