אורז בר עם ירקות וצנוברים

חומרים:2 כוסות אורז בר מושרה כשעתיים במים קרים 2.5 כוסות מים רותחים 4 עלי קייל קצוץ 5 עלי באק צ'וי קצוצים 3 עלי סלרי קצוצים 5 עלי תרד קצוצים 1 בצל קצוץ 2 כפות צנוברים קלויים מעט מלח לטעם אופן ההכנה:מבשלים את האורז עם המים עד רתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עד שמתאדים הנוזלים. במחבת מחממים מעט שמן קוקוס. מקפיצים את הבצל לכמה דקות. מוסיפים את הסלרי והירוקים וממשיכים לטגן לעוד מספר דקות. סוגרים את האש. מוסיפים את הצנוברים והמלח ומערבבים. מוסיפים את תכולת המחבת לאורז.מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים.

חומרים:
2 כוסות אורז בר מושרה כשעתיים במים קרים
2.5 כוסות מים רותחים
4 עלי קייל קצוץ
5 עלי באק צ'וי קצוצים
3 עלי סלרי קצוצים
5 עלי תרד קצוצים
1 בצל קצוץ
2 כפות צנוברים קלויים מעט
מלח לטעם

אופן ההכנה:
מבשלים את האורז עם המים עד רתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים על אש נמוכה עד שמתאדים הנוזלים.
במחבת מחממים מעט שמן קוקוס.
מקפיצים את הבצל לכמה דקות.
מוסיפים את הסלרי והירוקים וממשיכים לטגן לעוד מספר דקות.
סוגרים את האש.
מוסיפים את הצנוברים והמלח ומערבבים.
מוסיפים את תכולת המחבת לאורז.
מוסיפים מעט שמן זית ומערבבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר