דג מרלוזה בליווי עגבניות

מניחים במרכז כל צלחת עמוקה נתח דג. סביבו יוצקים מהרוטב המסונן. מקשטים מסביב בעגבניות שרי צלויות ועלי בזיליקום. צילום קופרבוש סטודיו
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Küppersbusch מציעה מתכון שנועד לפתח את כישורי הבישול והאפייה ומאפשר לכל אחד לחצות את גבול היכולת שלו ולהיות שף לפחות לארוחה אחת

חומרים

200 גרם עגבניות שרי

מלח

שמן זית

4 חצאי דג מרלוזה

בזיליקום טרי

לרוטב

1 שן שום

1 פלפל ירוק

1/2 צרור בצל ירוק

4 עגבניות בינוניות

½ מלפפון

מלח

1/3 כוס שמן זית

2 כפות חומץ

100 מ"ל מים

צילום קופרבוש סטודיו

אופן ההכנה

מאדים את עגבניות השרי בתנור ב-90 מעלות למשך 20 דקות.

בתבנית נפרדת מניחים את הדג ומזלפים מעליו שמן זית וזורים מעט מלח.

מאדים 7 דקות.

מוציאים מהתנור ומניחים בצד.

הכנת הרוטב

שמים את כל החומרים בבלנדר.

מערבלים בעוצמה מקסימלית עד לקבלת רוטב.

את הרוטב שהתקבל מסננים דרך מסננת גדולה כך שיישארו בה החלקים המוצקים שברוטב.

מסיימים להכין את הדג על מחבת פסים.

צולים עד שהעור הופך לפריך והדג מתבשל לגמרי.

הגשה

מניחים במרכז כל צלחת עמוקה נתח דג.

סביבו יוצקים מהרוטב המסונן.

מקשטים מסביב בעגבניות שרי צלויות ועלי בזיליקום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר