הום פרייז ברוטב צ'אטני מתוק וסויה

מצרכים ל- 4 מנות:4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות 4 כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק נפטון1 כף סויה מתוקה נפטון2 כפות שמן קנולה/חמניות2 כפות שמנת מתוקהמלח פלפל שחור גרוסלהגשה:שומשום/קצחאופן ההכנה:מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד כ- 2-3 דקות, מסננים היטב ומכניסים לקערה. מוסיפים שמן, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד. מעבירים לתבנית אפיה ומכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה.במחבת רחבה או ווק שמים 1 כף שמן.מוסיפים רוטב צ'אטני מנגו מתוק, רוטב סויה מתוקה ואת השמנת. מערבבים הכל יחד. מביאים לרתיחה ומשלימים את התיבול עם מלח ופלפל.מוסיפים את תפוחי האדמה ומקפיצים לדקה נוספת. מכבים את האש.מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל שומשום או קצח.

מצרכים ל- 4 מנות:
4 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לקוביות
4 כפות רוטב צ'אטני מנגו מתוק נפטון
1 כף סויה מתוקה נפטון
2 כפות שמן קנולה/חמניות
2 כפות שמנת מתוקה
מלח
פלפל שחור גרוס

להגשה:
שומשום/קצח

אופן ההכנה:

מכניסים את תפוחי האדמה לסיר עם מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים עוד כ- 2-3 דקות, מסננים היטב ומכניסים לקערה.
מוסיפים שמן, מלח ופלפל ומערבבים הכל יחד.
מעבירים לתבנית אפיה ומכניסים לתנור מחומם מראש לחום של 200 מעלות עד להזהבה.
במחבת רחבה או ווק שמים 1 כף שמן.
מוסיפים רוטב צ'אטני מנגו מתוק, רוטב סויה מתוקה ואת השמנת. מערבבים הכל יחד.
מביאים לרתיחה ומשלימים את התיבול עם מלח ופלפל.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומקפיצים לדקה נוספת.
מכבים את האש.
מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל שומשום או קצח.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר