חומרים
2 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 כפית אבקת אפייה
1/2 כפית סודה לשתייה
1/2 כפית מלח
2 ביצים
1 כוס חלב
1/2 כוס מים
1/2 כוס שמן צמחי
1 כפית תמצית וניל
להגשה
תותים טריים
בננות טריות
סירופ מייפל
קצפת
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות.
בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
בקערה נפרדת מקציפים את הביצים.
מוסיפים חלב, מים, שמן ווניל.
מאחדים בין התערובות.
מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.
מכניסים לתנור בתבנית שטוחה או למכשיר ייעודי.
אופים כ-10 דקות או עד הזהבת השוליים.
הגשה
מוציאים מהמכשיר.
אם מוציאים מתבנית, חותכים לריבועים בגודל שרוצים.
מגישים עם פירות, גלידה, מייפל או קצפת לפי ההעדפה האישית.