וופל בלגי פריך

מערבבים לתערובת חלקה ואחידה. מכניסים לתנור בתבנית שטוחה או למכשיר ייעודי. אופים כ-10 דקות או עד הזהבת השוליים. צילום Normande
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Normande מציעה מתכון לוופל בלגי שמהווה דרך יצירתית ומלאת אהבה להתחיל כל יום עם מנה מתוקה

חומרים

2 כוסות קמח

3/4 כוס סוכר

1 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

2 ביצים

1 כוס חלב

1/2 כוס מים

1/2 כוס שמן צמחי

1 כפית תמצית וניל

להגשה

תותים טריים

בננות טריות

סירופ מייפל

קצפת

צילום pixabay

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-200 מעלות.

בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.

בקערה נפרדת מקציפים את הביצים.

מוסיפים חלב, מים, שמן ווניל.

מאחדים בין התערובות.

מערבבים לתערובת חלקה ואחידה.

מכניסים לתנור בתבנית שטוחה או למכשיר ייעודי.

אופים כ-10 דקות או עד הזהבת השוליים.

הגשה

מוציאים מהמכשיר.

אם מוציאים מתבנית, חותכים לריבועים בגודל שרוצים.

מגישים עם פירות, גלידה, מייפל או קצפת לפי ההעדפה האישית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר