מצרכים
שמן זית
4 בטטות מקולפות וחתוכות לרצועות
2 שיני שום קצוצות
½ בצל קצוץ
125 גרם גבינת פטה
½ גביע יוגורט טבעי
2 ביצים
150 גרם עלים ירוקים טריים (קייל, תרד, רוקט)
מלח ופלפל
אופן ההכנה
חממו מראש תנור ל-180 מעלות.
במחבת צקו את שמן הזית.
טגנו את רצועות הבטטה עד ריכוך.
הסירו והניחו את כל רצועות הבטטות על נייר מגבת.
באותה מחבת הניחו את הבצלים והשום וטגנו קלות.
הוסיפו את העלים הירוקים למחבת ובשלו עד ריכוך.
לאחר הבישול העבירו את התערובת לקערה.
הוסיפו את הביצים, הגבינה, היוגורט, המלח והפלפל וערבבו היטב.
הניחו את רצועות הבטטה בתחתית תבנית אפייה כבסיס לטארט.
צקו מעליהן את תערובת העלים והגבינות.
הכניסו לתנור לאפייה במשך 35 דקות.