טאקו בקר בגריל

צורבים את טורטיות התירס על הגריל במשך כמה שניות מכל צד ומרכיבים את הטאקו עם בשר הבקר והירקות
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון של טאקו בקר בגריל לגיוון "על האש" המסורתי והפיכתו לטעים עוד יותר

רכיבים

400 גרם בקר (עבה)

1 בצל סגול

1/2 פלפל אדום

1/4 קישוא

שמן זית כתית מעולה

תיבול טאקו

מלח, פלפל שחור טחון

6 טורטיות תירס לטאקו

כוסברה טרייה

ליים או לימון

גוואקמולי

אופן ההכנה

מקלפים וחותכים את הבצל הסגול לרצועות דקות.

שוטפים את הפלפל וחותכים לקוביות.

שוטפים את הקישוא וחותכים לחתיכות קטנות.

מוסיפים קצת תיבול טאקו לירקות.

מחממים קצת שמן במחבת.

מערבבים את הירקות בנפרד עד קבלת תוצאה פריכה.

מורחים את הסטייק בשמן זית.

מוסיפים מלח ופלפל וצורבים אותו על הגריל משני הצדדים.

חותכים לרצועות דקות.

צורבים את טורטיות התירס על הגריל במשך כמה שניות מכל צד.

מרכיבים את הטאקו עם בשר הבקר והירקות.

ניתן לשדרג בצלחת עם פלחי ליים או לימון, כוסברה טרייה וגוואקמולי.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר