טונה עטופה בטורטייה

מניחים את הטורטיות אחת אחת. מחממים בצד אחד רק חצי דקה כדי שלא יתייבשו. מורחים כף מיונז על כל טורטיה. צילום ריו מרה
מותג הטונה ריו מרה מציע מתכון של מנת פרווה ל"תשעת הימים" שלפני צום תשעה באב בהם רבים נמנעים מאכילת בשר. מתכון קליל, מהיר ופשוט להכנה, משביע וטעים גם במהלך השנה

רכיבים

4 טורטיות

4 חבילות טונה בשמן זית של 80 גרם כמו של ריו מרה

2 עגבניות בשלות

חסה

1 אבוקדו בשל

4 כפות מיונז

2 גזרים

50 גרם סלט מעורב

½ לימון

מלח, פלפל

צילום ריו מרה

אופן ההכנה

קולפים את הגזר והעגבניות.

מגררים את הגזר וחותכים את העגבניות לקוביות.

פורסים את האבוקדו לפרוסות דקות.

מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה,

 מניחים את הטורטיות אחת אחת.

מחממים בצד אחד רק חצי דקה כדי שלא יתייבשו.

מורחים כף מיונז על כל טורטיה.

מניחים מעל את פרוסות האבוקדו ומסדרים את הטונה.

משלימים עם קוביות העגבניות, הגזר המגורר והסלט.

מתבלים בכמה טיפות מיץ לימון, מעט מלח והרבה פלפל.

מגלגלים את העטיפות – להקפיד שהמלית לא תחרוג.

מחממים במהירות במחבת.

חותכים לשניים באלכסון ומגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר