רכיבים
4 טורטיות
4 חבילות טונה בשמן זית של 80 גרם כמו של ריו מרה
2 עגבניות בשלות
חסה
1 אבוקדו בשל
4 כפות מיונז
2 גזרים
50 גרם סלט מעורב
½ לימון
מלח, פלפל
אופן ההכנה
קולפים את הגזר והעגבניות.
מגררים את הגזר וחותכים את העגבניות לקוביות.
פורסים את האבוקדו לפרוסות דקות.
מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה,
מניחים את הטורטיות אחת אחת.
מחממים בצד אחד רק חצי דקה כדי שלא יתייבשו.
מורחים כף מיונז על כל טורטיה.
מניחים מעל את פרוסות האבוקדו ומסדרים את הטונה.
משלימים עם קוביות העגבניות, הגזר המגורר והסלט.
מתבלים בכמה טיפות מיץ לימון, מעט מלח והרבה פלפל.
מגלגלים את העטיפות – להקפיד שהמלית לא תחרוג.
מחממים במהירות במחבת.
חותכים לשניים באלכסון ומגישים מיד.