טליאטלה ברוטב בטטה ושמנת

מחזירים ל-2 דקות נוספות של בישול הפסטה ברוטב על מנת שהרוטב יסמיך והפסטה תספוג את הטעם. מגישים עם בוראטה, גבינת פרמזן מגוררת, גרידת לימון, פלפל שחור גרוס טרי
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לטליאטלה בטטה ושמנת כמנה ראשונה תוך שילוב בין פחמימות המתפרקות מהר לכאלה עתירות בסיבים לפירוק איטי

רכיבים

לרוטב

2 בטטות בינוניות

350 גרם שמנת

1 כף רוטב עגבניות

מלח, פלפל שחור טחון

לטליאטלה

500 גרם טליאטלה

1 גבינת בוראטה

גבינת פרמזן

1 לימון

פלפל שחור

בזיליקום טרי

אופן ההכנה

קולפים את הבטטות, חותכים לקוביות ומבשלים את במים עם מלח במשך 20 דקות.

במקביל מרתיחים מים בסיר נוסף.

מבשלים את הפסטה עם מלח כ-2 דקות פחות מההוראות על האריזה.

מסננים ומניחים את הפסטה בצד להתקרר.

מוסיפים מעט שמן זית על מנת למנוע הידבקות.

מסירים את הבטטה מהאש.

מסננים ומכניסים את הקוביות המבושלות למעבד מזון יחד עם השמנת, רוטב העגבניות, מלח ופלפל לפי הטעם.

כשהרוטב הופך לקרם אחיד מערבבים עם הפסטה.

מחזירים ל-2 דקות נוספות של בישול הפסטה ברוטב על מנת שהרוטב יסמיך והפסטה תספוג את הטעם.

להגשה

מגישים עם בוראטה, גבינת פרמזן מגוררת, גרידת לימון, פלפל שחור גרוס טרי.

מקשטים בכמה עלי בזיליקום טריים.

מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר